Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Zzp boekhouder

Een boekhouder of boekhoudster voor kleine bedrijven en zzp-ers verzorgt de boekhouding van een of meerdere ondernemingen en zelfstandigen. Vaak verricht de boekhouder ook andere administratieve taken voor het bedrijf. De zzp boekhouder beperkt zich in de financiële administratie van de zzp-onderneming tot samenstellende werkzaamheden en laat de administratieve verslaglegging controleren door een accountant. Voor zzp-bedrijven is het slim om gebruik te maken van een boekhouder die ervaring heeft met zelfstandigen zonder personeel. Dat zorgt dat de kosten voor de boekhouding aanzienlijk beperkt blijven. Vaak zorgt het uitbesteden aan een boekhouder zelfs voor een kostenbesparing. Doe gratis een offerteaanvraag, bijvoorbeeld voor boekhouders in Amsterdam.

Waarom een boekhouder?

  • Betaal niet meer dan nodig
  • Meer tijd voor ondernemen
  • Zelf doen is meer fouten maken
  • Kostenbesparing beperkte administratie
  • Duidelijk inzicht in kansen en resultaten

 

kosten-man

  "Met een zzp boekhouder,
  meer tijd voor ondernemen."

  Boekhouder voor freelancers en zelfstandige zonder personeel (zzp-ers)

  Als boekhouder voor freelancers en zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp-ers) of eenmanszaken heb je vaak meerdere bedrijven in jouw portfolio. De administratieve systemen zijn relatief eenvoudig en vragen een minimale tijdsinvestering van de boekhouder. Dat komt doordat de boekhouder die zich specialiseert in kleine bedrijven, over voldoende kennis beschikt van boekhouden en moderne administratieve systemen. Een boekhouder voor zzp zorgt dus al gauw voor een flinke kostenbesparing bij de kleinere onderneming, die anders het administratieve werk zelf moet doen.  Vraag offertes aan van boekhouders in de regio, bijvoorbeeld in Den Haag. Doe gratis een offerteaanvraag. Vraag direct offertes aan.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "De betaalbare sparringpartner
  voor eigen ondernemers."

  Bedrijven in het midden- en kleinbedrijf

  Veel bedrijven in het midden- en kleinbedrijf laten de financiële administratie door een enkel persoon uitvoeren. Soms wordt deze administratief medewerker bijgestaan door een collega die zich enkele uren per dag bezig houdt met het inboekwerk. Een freelancer, zzp-er of eigenaar van een eenmanszaak heeft de luxe niet om een of twee personen op het financieel administratief boekhoudwerk te zetten. Voor de kleine ondernemer is het inschakelen van een betrouwbare boekhouder vaak noodzaak. Vraag gratis offertes aan bij betaalbare zzp boekhouders in de buurt.

  Voorkomen van fouten in zzp boekhouding

  Een enkel persoon volledig verantwoordelijk laten zijn voor zowel de zakelijke beslissingen, als de registratie van de handelingen in de administratie, is niet wenselijk. Bij grotere bedrijven zijn de rollen strikt gescheiden: degene die de betalingen uitvoert, maakt niet ook de zakelijke beslissingen. Degene die de zakelijke beslissingen maakt, registreert niet ook de betalingen. Zo zorgen bedrijven voor een stuk fraudepreventie en veiligheid.

  Ook als freelancer, eigenaar van een eenmanszaak of zzp-er, is het onverstandig om de volledige boekhouding zelf te doen. Los van het feit dat je natuurlijk altijd in wilt staan voor een eerlijke bedrijfsvoering, wil je er ook alles aan doen om fouten en misverstanden te voorkomen.

  Kies voor een zzp specialist

  Als zzp-er is het verstandig om voor een boekhouder te kiezen. Een boekhouder heeft alle vereiste boekhoudkundige kennis in huis voor de financiële administratie van een zzp-bedrijf. Een boekhouder die veel werkt voor zzp-bedrijven en andere kleine ondernemingen, weet precies welke moderne boekhoudsystemen geschikt zijn voor de betrekkelijk eenvoudige administraties van kleine bedrijven en zelfstandigen zonder personeel.

  Uiteindelijk scheelt het kiezen voor een betaalbare boekhouder veel geld. De investering in de boekhouder is dan ook gauw terugverdiend. Vraag direct offertes aan van zzp boekhouders in de regio. Een offerteaanvraag doen is eenvoudig en gratis.

  Soms toch een duurdere boekhouder

  Zeer actieve freelancers, zzp-ers en ondernemers van eenmanszaken zouden uiteindelijk liever voor een duurdere boekhouder kiezen. Bijvoorbeeld vanwege: het persoonlijke contact met de boekhouder, de flexibele contactmomenten, de secundaire administratieve diensten en de tussentijdse financiële rapportages. Als jouw bedrijf slechts enkele opdrachten tegelijk doet, dan volstaat een goedkope boekhouder prima. Betaal niet teveel. Kom direct in contact met betaalbare zzp boekhouders in de regio. Vraag gratis offertes aan, direct in je inbox

  zzp boekhouder
  wijzende-vrouw

  "Een helder inzicht in de groei van jouw zzp onderneming."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op je boekhouder

  Gratis en veilig offertes vergelijken