Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Salarisadministratie

Ondernemers zijn wettelijk verplicht om een salarisadministratie te voeren. Het zelf bijhouden van een salarisadministratie kan, maar dat kost veel uren. Uren die je als mkb-ondernemer, freelancer of zelfstandige zzp ondernemer beter kunt besteden aan werk dat je kunt facturen. Het zelf doen van de salarisadministratie is vaak ingewikkeld, omdat je te maken krijgt met regels in de bedrijfstak, cao’s en aldoor wijzigende wetgeving en regelgeving. Gelukkig zijn hier salarisspecialisten voor die voor jou de bruto- en netto salarisberekeningen maken, de jaaropgaven opstellen en de loonaangiftes doen. Doe direct een offerteaanvraag, bijvoorbeeld bij boekhouders in de regio Amsterdam.

kosten-man

  "De complete salarisadministratie van jouw onderneming overzichtelijk en efficiënt."

  Uitbesteden van salarisadministratie aan salariëringsbedrijf

  Als jij je wilt richten op het ondernemen zelf en niet op bijzaken, besteed dan de salarisadministratie uit aan een salariëringsbedrijf. Zo blijft er meer ruimte over om je vak uit te oefenen. De salarisadministrateur bij het salariëringsbedrijf is een gediplomeerde financiële diensteverlener.

  Wat doet een salariëringsbedrijf?

  • controleren volledige salarisadministratie
  • opmaken salarisstroken en salarisaangiftes
  • het innen van openstaande rekeningen

  Ook zzp-ers en freelancers doen er goed aan om de salarisadministratie uit te besteden aan een salariëringsbedrijf. Bij de verwerking van de salarissen neemt de salarisadministrateur bij een salariëringsbedrijf jou een aanzienlijk deel van het boekhoudkundige werk uit handen.

  Het salariëringsbedrijf maakt de salarisstroken voor je op en doet de salarisaangiftes. Een gespecialiseerde boekhouder voor salarissen verwerkt de salariswijzigingen en stelt de jaaropgaven op. Natuurlijk kan deze gecertificeerde specialist voor de salarisverwerking je ook de uitbetaling van de salarissen uit handen nemen.

  Naast het boekhoudkundige werk dat moet worden uitgevoerd voor de salarisverwerking, biedt de financieel specialist ook ondersteuning in de personeelsadministratie. Desgewenst kan de hele boekhouding worden uitbesteed aan het salariëringsbedrijf. Je kan natuurlijk ook kiezen voor ondersteuning op specifieke onderdelen in de bedrijfsadministratie. Kun je als ondernemer wel wat hulp gebruiken van een financieel expert bij de uitvoering van boekhoudkundige taken en administratief werk? Direct offertes in je inbox, doe vrijblijvend een offerteaanvraag.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "Op tijd en correct uitbetalen is een blijk van waardering naar jouw personeel."

  Salarisadministrateur mkb, freelancer en zzp-er

  Voor het volledig bijhouden van de boekhouding verwerkt een salarisadministrateur: de opgenomen verlofdagen, de gewerkte uren, het aantal ziektedagen, de personeelsplanning en eventueel het beheren van het wagenpark. Ook kan de financieel specialist de volledige communicatie met de gemeente, de Belastingdienst, het UWV en andere instanties van jou overnemen.

  Het is voor elke organisatie van belang dat ze de Belastingdienst de juiste gegevens aanleveren. Ook freelancers en zzp-bedrijven vertrouwen het beste op een officieel gecertificeerde boekhouder. Vergelijk zelf betrouwbare salariëringsbedrijven in de regio. Vraag direct offertes aan.

  Wat doet een salarisadministrateur?

  • ziekteverzuimregistratie
  • urenregistratie
  • verlofregistratie
  • urenregistratie
  • personeelsplanning
  • salarisadministratie
  • wagenparkbeheer

  Salaris softwaresystemen
  Er zijn tientallen salaris softwaresystemen op de markt, met allemaal andere eigenschappen. Salarisadministrateurs zijn gewend om te werken met salarispakketten van bekende aanbieders, zoals: Unit4, AFAS, NMBRS, Cobra en Loket. Dit zijn softwareprogramma’s ontwikkeld voor de algemene salarisadministratie. Deze software voor salarisverwerking maakt het maken van salarisberekeningen eenvoudig en kan rekening houden met specifieke wensen van de salarisadministrateur. De salarisadministrateur moet rekening houden met cao-regelingen en wilt koppelingen maken met specifieke (boekhoud)systemen.

  Er zijn softwarepakketten voor salarisadministratie voor de salarisverwerking bij zzp-ers en voor het mkb. Wij raden je aan om de salarisadministrateur te vragen naar de salarispakketten die beste kunnen worden gebruikt voor de salarisserviceverwerking van jouw zzp-bedrijf, freelancebedrijf, of mkb-onderneming. Kom snel in contact met een salarisadministrateur voor mkb, freelancer en zzp-er. Doe gratis een offerteaanvraag voor een goed advies.

  Interim salarisspecialist voor mkb

  Bij een mkb-onderneming is het personeelsbeleid al snel onderhevig aan tijdelijke tegenspoed in de bezetting. Een vacature die maar open blijft staan, een reorganisatie of een zwangerschapsverlof kan al gauw voor grote tegenslag zorgen. In een dergelijke situatie is het mogelijk om een boekhouder bij een salariëringsbedrijf als ad interim in te huren.

  Een interim salarisspecialist neemt boekhoudkundige taken tijdelijk uit handen en helpt je bij het op orde houden van je volledige salarisadministratie. Het tijdelijk uitbesteden van de volledige financiële bedrijfsadministratie is ook een optie. Bespreek de mogelijkheden van interim boekhouden en salarisadministratie en kom in contact met een betrouwbaar financieel-administratief specialist bij jou in de buurt. Doe direct een gratis offerte-aanvraag.

  Payrolling midden- en klein bedrijf (mkb)

  Ben je op zoek naar een salariëringsbedrijf dat jou de volledige financieel-administratieve rompslomp uit handen neemt? Overweeg een boekhoudkantoor in de arm te nemen dat payrolling-diensten aanbiedt. Payroll-organisaties zijn juridisch werkgever en stellen zich garant voor de arbeidsrechtelijke risico’s. Dit maakt het aannemen van personeel en het beheren van de administratie dus eenvoudiger. Wil je alle administratieve taken uitbesteden, op een betaalbare manier? Doe gratis en eenvoudig een offerteaanvraag.

  Wat doet een payroller?

  • arbeidsovereenkomsten verzorgen 
  • salarisdoorbetalingen
  • arbeidsongeschiktheid verzekeringen 
  • jaaropgaven
  • ontslagprocedures
  • salarisadministratie
  • cao- en wetswijzigingen verwerken

  salarisadministratie door boekhouder

  Een nauwkeurige salarisadministratie door een boekhouder laten beheren, zorgt voor een goed zicht op de totale salaris- en personeelskosten. Een gespecialiseerd salariëringsbedrijf onderhoudt ook de relatie met instanties en organisaties zoals: de Belastingdienst,  de (pensioen)verzekeraar, het UWV, en de Arbodienst. 

  Vereenvoudig de salarisadministratie van jouw zzp-kantoor of mkb-bedrijf en maak hem overzichtelijk. Een vereenvoudigde financiële administratie zorgt voor een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing. Vergelijk gratis boekhouder-offertes. Doe gratis en eenvoudig een offerteaanvraag.

  Salarisadministratie
  wijzende-vrouw

  "Financiële steun met verstand van cao's en arbeidstakregelingen."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op je boekhouder

  Gratis en veilig offertes vergelijken