Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Loonadministratie

Voor werknemers is het tijdig betalen van lonen een blijk van waardering van de werkgever. Het overdragen van het uitbetalen van lonen aan een financieel specialist is dan ook verstandig. Een administrateur voor de loonadministratie is op de hoogte van de ingewikkelde branche-specifieke regelgeving in de cao’s en houdt rekening met wijzigingen in wetgeving en regelgeving binnen de verschillende bedrijfstakken. Vergelijk zelf betrouwbare loonspecialisten bij boekhoudkantoren in de buurt, zoals in Amsterdam of Rotterdam. Doe vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang direct offertes.

Wat doet een loonadministratiekantoor?

  • loonstroken
  • loonmutaties
  • loonaangiftes
  • jaaropgaven
  • HR-administratieve taken
  • betalen lonen

 

kosten-man

  "Correct en op tijd betalen is een blijk van waardering van de werkgever."

  Loonadministratie uitbesteden aan loonbedrijf

  Ondernemers die zich niet willen richten op de bijzaken van het ondernemen, besteden hun salarisadministratie uit aan een loonbedrijf. Zo blijft er meer tijd over voor het uitoefenen van je beroep. De loonadministrateur bij het salariskantoor is een gediplomeerd financieel specialist.

  Wat doet een loonbedrijf?

  • controleren volledige loonadministratie
  • opmaken loonstroken en loonaangiftes
  • inning openstaande rekeningen

  Ook voor zzp-ers en freelancers is het het overwegen waard om de loonadministratie over te laten aan een loonadministrateur. Bij de salarisadministratie neemt de loonadministrateur bij een loonbedrijf een aanzienlijk deel van de financiële administratie over. 

  Het boekhoudbedrijf maakt de loonstroken voor je op en doet de loonaangiftes. Een nauwkeurige administrateur voor lonen verwerkt de loonmutaties en verzorgt de jaaropgaven. Deze financieel-administratieve specialist op het gebied van loonverwerking voorziet ook in het uitbetalen van de lonen.

  Behalve het administratieve werk dat de boekhouder uitvoert voor het verwerken van de lonen, biedt de financieel-administratieve specialist ook ondersteuning op het vlak van HR-administratie. Desgewenst kan het salariëringsbedrijf de volledige bedrijfsadministratie overnemen. Ook kan je kiezen voor ondersteuning op specifieke onderdelen in de bedrijfsvoering. Ben je ondernemer en kun je hulp gebruiken van een financieel specialist bij de uitvoering van boekhoudkundig werk en administratieve taken? Vraag gratis offertes aan bij boekhouders in de regio.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "Een specialist in loonadministratie met kennis van cao's en bedrijfstakregelingen."

  Loonadministrateur freelancer, mkb en zzp-er

  Om de loonadministratie volledig bij te houden verwerkt de loonadministrateur de volgende zaken: de gewerkte uren, de personeelsplanning, het aantal ziektedagen, de opgenomen verlofdagen en eventueel het wagenparkbeheer. Ook kan de loonadministrateur de volledige communicatie met de Belastingdienst, de gemeente, het UWV en andere instanties voor jou verzorgen.

  Het is voor bedrijven van belang dat zij de juiste gegevens leveren aan de Belastingdienst. Ook zzp-ers en freelancers vertrouwen het beste op een officieel gecertificeerde loonadministrateur. Vergelijk zelf betrouwbare boekhoudkantoren in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag en ontvang direct betaalbare offertes.

  Interim loonspecialist voor mkb

  Bij een mkb-onderneming is de planning van personeel onderhevig aan extra tegenslagen in de personeelsbezetting. Een reorganisatie, zwangerschapsverlof, of openstaande vacature waar maar geen geschikte kandidaat voor is, kan voor aanzienlijke problemen zorgen. Het is in dat geval mogelijk om een loonspecialist bij een boekhoudkantoor als interim in te schakelen.

  Aan een interim loonspecialist kun je administratieve taken tijdelijk uitbesteden, ook ondersteunt hij je bij het onderhouden en controleren van je volledige loonadministratie. Het tijdelijk uit handen geven van de volledige financiële administratie is ook een optie. Bespreek de mogelijkheden van interim boekhouden en loonmanagement en kom in contact met een betrouwbare loonspecialist bij jou in de buurt.

  Payrolling voor midden en kleinbedrijf (mkb)

  Ben je op zoek naar een loonspecialist die de volledige HR-administratie van je overneemt? Overweeg dan een boekhoudkantoor in de arm te nemen dat zich richt op payroll-diensten. Payroll-bedrijven zijn juridisch werkgever en staan garant voor de arbeidsrechtelijke risico’s. Met payrolling vereenvoudig je het aannemen van personeel en het beheren van de personeelsadministratie. Wil je de personeelsadministratie uitbesteden, op een betaalbare manier? Doe dan gratis een offerteaanvraag.

  Wat doet een payroller?

  • jaaropgaven
  • verzorgen arbeidsovereenkomsten
  • loondoorbetalingen
  • verzekeringen arbeidsongeschiktheid
  • verwerking cao- en wetswijzigingen
  • ontslagprocedures
  • loonadministratie

  loonadministratie door boekhouder

  Je loonadministratie laten uitvoeren door een boekhouder, zorgt voor een goed overzicht in de totale loon- en personeelskosten. Een betrouwbaar boekhoudkantoor zorgt tegelijkertijd voor een goede relatie met instanties en organisaties, zoals onder meer: de Belastingdienst, het UWV, Arbodienst de (pensioen)verzekeraar.

  Vereenvoudig de financiële administratie van je zzp-kantoor of mkb-onderneming en maak hem inzichtelijk. Een minder ingewikkelde loonadministratie zorgt voor een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing. Vergelijk vrijblijvend offertes van boekhouders. Doe nu een offerte-aanvraag.

  boekhouder berekening financiële positie bedrijfsadministratie
  administratiekantoor geeft financieel advies aan particulier

  "Behoud een goede relatie met het UWV, (pensioen)verzekeraars en Arbodienst."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op je boekhouder

  Gratis en veilig offertes vergelijken