Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Fiscaal advies van een boekhouder

Als ondernemer wil je minder belasting betalen en geen onnodige risico’s nemen. Je zoekt een financieel specialist voor een betaalbaar en goed fiscaal advies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) en zzp’ers kiezen voor een boekhouder. Vraag direct offertes aan van betrouwbare boekhoudkantoren in de regio. Wij brengen ondernemers en particulieren bijvoorbeeld graag in contact met boekhoudkantoren in Amsterdam of Rotterdam.

Financieel advies mkb en zzp

Een onderneming met een relatief eenvoudige bedrijfsadministratie, hoeft niet te kiezen voor een duurdere oplossing. Boekhouders hebben alle kennis in huis waar zzp’ers en andere ondernemers in het midden- en kleinbedrijf om vragen. Doe gratis een offerte-aanvraag en kies voor een betaalbare boekhouder.

Als ondernemer ga je met een boekhouder een langdurige zakenrelatie aan. Goed persoonlijk contact met je boekhouder is dus belangrijk. Een persoonlijk financieel advies van een integere boekhouder is goedkoper dan een financieel consult van een accountant, fiscalist of advocaat. Een boekhouder van een belastingadvieskantoor neemt voor reguliere bedrijfsadministraties het administratief werk uit handen en kan adviseren met een passend fiscaal advies.

kosten-man

  "Met een integere boekhouder een
  betaalbaar en eerlijk fiscaal advies."

  Belastingadviesbureaus

  Financieel specialisten die werken bij belastingadviesbureaus zijn op de hoogte van alle fiscale wet- en regelgeving die van toepassing zijn op jouw bedrijf. Door voor de boekhouding van jouw onderneming een belastingadviesbureau in te schakelen, loop je geen risico en betaal je minder belasting.

  Als zzp’er of eigenaar in het midden- en kleinbedrijf is het verstandig om voor het inwinnen van fiscaal advies een boekhouder te kiezen. Een boekhouder heeft alle boekhoudkundige kennis die een relatief eenvoudige bedrijfsadministratie van hem vraagt. Doe gratis een offerteaanvraag en ontvang direct offertes van boekhouders.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "De betaalbare sparringpartner
  voor goed advies."

  Wat kost financieel advies?

  Financieel adviseur of boekhouder is een vrij beroep. De tarieven die worden gerekend voor financieel advies zijn voor een groot deel afhankelijk van de aanwezige kennis bij de financieel administratief adviseur. Ook het aanwezige serviceniveau speelt mee. Financieel advies van financieel adviseurs die een persoonlijke benadering bieden met flexibele contactmomenten, hanteren vaak hogere tarieven.

  Voor het organiseren van facturen, bonnen en eenvoudige onderdelen van een bedrijfsadministratie lopen de kosten sterk uiteen. Met een uurtarief van gemiddeld 75 euro per uur, exclusief 21% btw, kan dit al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s per maand. Vergelijken loont. Doe gratis een offerte-aanvraag en ontvang direct enkele offertes van boekhoudkantoren in de regio.

  Tussentijdse financiële rapportage

  Actieve zzp’ers en ondernemers hebben vaak behoefte aan meer informatie over hun financiële positie. Met een tussentijdse financiële rapportage zie je hoe je ervoor staat. Een boekhouder helpt bij het verbeteren van financiële aspecten, door een momentopname te maken op basis van de financiële administratie.

  Voor het tot stand komen van een goed fiscaal advies, kijkt de boekhouder naar: de financiële- en fiscale planning, de bedrijfsontwikkeling en het huidige personeelsbeleid. Vervolgens doet de fiscaal adviseur bij het boekhoudkantoor een prognose over onder andere de liquiditeit, op basis van de diverse begrotingsoverzichten.

  Fiscaal advies voor startende ondernemers

  De boekhouder is de aangewezen persoon voor de begeleiding van startende ondernemers. De boekhouder zorgt voor een gestructureerde bedrijfsadministratie en geeft een relevant fiscaal advies aan zzp’ers en midden- en kleinbedrijven, zonder dat zij daar te veel voor moeten betalen. Detachering op locatie is vaak mogelijk. Doe gratis en snel een offerte-aanvraag en vergelijk meerdere offertes van boekhoudkantoren bij jou in de buurt.

  boekhouder geeft fiscaal advies aan ondernemer zzp

  "De betaalbare sparringpartner
  voor fiscaal advies."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op je boekhouder

  Gratis en veilig offertes vergelijken