Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Boekhouder Rotterdam

Op zoek naar een boekhouder in Rotterdam? Wij helpen je de boekhouder in de regio Rotterdam te kiezen die het beste bij jou past. Met de hulp van een boekhouder krijg jij weer duidelijkheid over jouw financiële positie. Dit kan voor je bedrijf of organisatie goed van pas komen, maar ook voor jou als persoon. Iedereen kan weleens de hulp van een professionele administrateur gebruiken. Daarbij is het altijd handig één keer in de zoveel tijd al je financiële administratie te checken en goed vastleggen. Het geeft je duidelijkheid en een beter beeld van hoe je er voor staat met betaalbaar fiscaal advies.

Alle ondernemingen in Nederland zijn bij wet verplicht om de boekhouding bij te houden in een grootboek die volledig klopt. Dit geldt natuurlijk ook voor alle zzp'ers en bedrijven in Rotterdam. Dit betekent dat de meeste ondernemingen op zoek zijn naar een boekhouder waar ze jaren (als niet decennia) mee kunnen samenwerken. Maar hiervoor moet deze belangrijke zakelijke relatie wel goed zijn. De beste boekhouders zijn daarom juiste de administrateurs die altijd nauwkeurig, integer en vooral betrouwbaar zijn. Bij ons kan je altijd gratis een offerte aanvragen en wij vergelijken de beste boekhouders van Rotterdam voor je.

Net zoals veel andere banen ziet boekhouding er tegenwoordig heel anders uit dan voor de tijd van internet en computers. Alles gaat veel sneller en makkelijker nu met goede online boekhoudsystemen. Toch blijft de kern van het werk hetzelfde. Zo zet de boekhouder nog altijd elk financieel feit in een journaalpost in het grootboek, waarna de waardeverandering zichtbaar worden. Elke ondernemer in Rotterdam moet aan het einde van het jaar de btw-aangiftes en jaarstukken naar de KvK en de Belastingdienst sturen. Veel werk waar je de hulp van een goede Rotterdamse boekhouder goed bij kan gebruiken.

Wat moet er precies gebeuren aan het einde van het jaar? Dit is de tijd dat de boekhouder jouw jaarrekening en balans gaat opstellen. Door dit duidelijke overzicht krijg je een goed inzicht in de financiële gezondheid van jouw onderneming. Essentiële informatie natuurlijk, wanneer je belangrijke beslissingen voor de toekomst moet gaan maken. Daarom is het ook zo belangrijk dat het goed gedaan wordt; dat je boekhouder uiterst nauwkeurig is. Wil jij ook een goed zicht krijgen op de financiële gezondheid van jouw onderneming? Doe bij ons een gratis offerte aanvraag en wij brengen je in contact met de beste boekhoudkantoren in Rotterdam en omgeving.

 • Duidelijk zicht op financiële positie
 • Beter inzicht in jouw winsten en verliezen
 • Transparantie over de verantwoording van het financieel beleid
 • Extra services zoals kostprijsbepaling, voor calculaties en offertes
kosten-man
  Heb je een goede boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders
  Offertes bij jou in de buurt

  "Met een boekhouder in Rotterdam,
  meer tijd voor ondernemen."

  Fiscaal advies Rotterdam

  Wat doet een boekhoudkantoor precies? Een goede boekhouder in Rotterdam verzorgt het boeken en verwerken van alle gegevens, het debiteurenbeheer en crediteurenbetalingen, het opstellen van rapportages en het indienen van belastingaangiftes van een onderneming. Allemaal taken en zorgen waar een boekhouder veel meer verstand van heeft en dus veel beter is om uit te besteden dan zelf te doen. Maar er is nog een reden waarom samenwerken met een boekhoudkantoor beter is voor je onderneming. Want door jouw bedrijfsadministratie uit te besteden aan een externe boekhouder, kan er een beter fiscaal advies gegeven worden op basis van betrouwbare informatie.

  Belastingadvies Rotterdam

  Hoe werken betrouwbare boekhoudkantoren in Rotterdam precies? Door alle boekhouders onder leiding van een financieel manager of controleur, fiscaal jurist of belastingadviseur te laten werken. Dit is waarom je ook heel goed bij een boekhoudkantoor terecht kan voor professioneel belastingadvies. Ben jij op zoek naar een boekhouder in Rotterdam voor belastingadvies? Direct offertes in je inbox, doe vrijblijvend een offerteaanvraag.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "De betaalbare sparringpartner in Rotterdam voor fiscale zaken."

  Loonadministratie uitbesteden

  Heb jij een onderneming in Rotterdam met één of meerdere werknemers? Dan weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om een nauwkeurige en gestructureerde loonverwerking bij te houden. En bij loonadministratie komt meer kijken dan alleen het invullen van uren. Belangrijke en ingewikkelde zaken zoals cao’s en diverse regelingen komen ook aan bod. Hier kan een professionele boekhouder jou allemaal bij helpen.

  Samenwerken met een boekhoudkantoor heeft vele voordelen. Zo kunnen boekhouders ook als snelle informatievoorziening dienen. Iemand die je helpt belangrijke beslissingen te nemen voor jouw onderneming op het gebied van management. Maar ook de salarisadministratie, en alles dat daarbij komt kijken, kan je heel goed aan de boekhouder overlaten.

  Administratiekantoor in Rotterdam

  Iedereen kan boekhouder of administrateur worden. Daarom is het extra belangrijk om een boekhoudkantoor of administratiekantoor te vinden waar je echt iets aan hebt. Eentje die betrouwbaar, nauwkeurig, verantwoordelijk en ervaren is. Wij maken deze zoektocht een stuk sneller en makkelijker door alleen het beste van het beste alvast voor je uit te zoeken. Zo vind je met onze hulp dé boekhouder of administrateur die het meest geschikt is voor jouw onderneming.

  Boekhouder voor de ZZP'er

  Als zzp'er heb jij het natuurlijk enorm druk. Geen tijd om ook nog alle administratie die jouw werk oplevert bij te houden. Laat staan op een manier dat altijd 100% nauwkeurig en correct is. Daarom kan je het ook als zzp'er beter aan de professionals overlaten. Een goede boekhouder en administrateur doet de verplichte belastingaangiftes die elk jaar gedaan moeten worden. Daarbij kan hij van de zzp'er de volledige bedrijfsadministratie uit handen nemen:

  • Het bijhouden van een grootboek
  • Het opmaken van de balans en resultatenrekening
  • De verwerking van inkoop- en verkoopfacturen
  • Het boeken van financiële transacties en andere boekingen
  • De salarisadministratie en de activa registratie

  Als zzp'er is het verstandig om voor een boekhouder te kiezen. Een boekhouder heeft alle vereiste kennis in huis voor de administratie van een zzp'er. De kleine administraties van zzp'ers, is waar een boekhouder perfect voor is.

  Jaarrekening op laten stellen door een professional

  Elke onderneming in Rotterdam moet elk jaar een jaarrekening naar de KvK sturen. In de jaarrekening staat de volledige financiële situatie van jouw onderneming tijdens het afgelopen boekjaar. De boekhouder stelt deze op, op basis van de balans en een winst- en verliesrekening die door het jaar heen nauwkeurig is bij gehouden. Afgezien van dat het maken en doorsturen van hiervan verplicht is door de wet, is het ook een heel handig overzicht voor jouzelf.

  Maar naast de verplichte fiscale jaarrekening is er ook nog de bedrijfseconomische jaarrekening. Deze is belangrijk als je van plan bent jouw onderneming te verkopen of voor herfinanciering op te geven. De bedrijfseconomische jaarrekening geeft namelijk altijd een helder en realistisch beeld van de financiële positie van jouw onderneming.

  Overtuigd van het feit dat samenwerken met een boekhouder verstandig is voor jouw onderneming in Amsterdam? Schakel dan onze hulp in om een betrouwbare boekhouder in Amsterdam te vinden die voldoet aan jouw eisen. Doe gratis en eenvoudig een offerteaanvraag.

  Boekhouder Rotterdam
  wijzende-vrouw

  "Overzicht en rust met een goede administrateur in Rotterdam."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op boekhoudwerk

  Gratis en veilig offertes vergelijken