Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Boekhouder Haarlem

Kan jij wel een goede boekhouder in Haarlem gebruiken? Ontvang offertes en kies direct de boekhouder waar jij je goed bij voelt. Boekhouders of administrateurs maken de financiële positie duidelijk van jou of jouw bedrijf. Met het bijhouden van alle uitgaven en inkomsten wordt het duidelijk wat je vermogenspositie is en kun je op basis daarvan gewichtige beslissingen nemen.

Het is wettelijk vastgesteld dat ondernemingen en zzp’ers in Haarlem een juiste boekhouding bij moeten houden in een grootboek. De boekhouding kun je uitbesteden aan een boekhouder, maar dan moet je wel zeker zijn dat de boekhouder secuur en integer is. De zakelijke relatie die je aangaat, is namelijk van lange duur. Wij zouden graag enkele betrouwbare boekhouders in Haarlem aan je voorstellen. Doe een gratis offerteaanvraag en vergelijk het aanbod.

Kaartenbakken zijn verleden tijd als het gaat om boekhouding. Het grootboek is er nog steeds, maar alles gaat tegenwoordig digitaal, in een online boekhoudsysteem. Alle financiële gebeurtenissen worden in een journaalpost gezet en daaruit worden de waardeveranderingen zichtbaar. Met het grootboek worden de jaarstukken en btw-aangiftes opgemaakt. Die moet je als ondernemer in Haarlem verplicht naar de KvK en Belastingdienst sturen.

Zodra het jaar ten einde komt, is het weer tijd om de jaarrekening en balans op te stellen. Als je een boekhouder hebt, doet die dat voor je. Met de informatie die uit de jaarrekening komt, kun jij als ondernemer de financiële gezondheid bepalen van jouw onderneming en daarmee besluiten hoe je de toekomst in wil. Verder is het ook gewoon prettig om te weten hoe het afgelopen jaar is gegaan. Wil jij als ondernemer in Haarlem ook duidelijkheid over je financiën? Vind gauw een boekhoudkantoor in de stad. Vraag gratis vrijblijvende offertes van boekhouders in Haarlem aan.

 • Overzicht financiële positie
 • Inzicht winsten en verliezen
 • Verantwoording financieel beleid
 • Kostprijsbepaling, voorcalculaties, offertes
kosten-man
  Heb je een goede boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders
  Offertes bij jou in de buurt

  "Met een boekhouder in Haarlem,
  meer tijd voor ondernemen."

  Fiscaal advies Haarlem

  Het verwerken van alle gegevens, alsook het debiteurenbeheer, de crediteurenbetalingen en het opstellen van rapportages en indienen van belastingaangiftes worden verzorgd door boekhoudkantoren. Met het volledig uitbesteden van alle bedrijfsadministratie kan er een gedegen fiscaal advies worden verkregen.

  Belastingadvies Haarlem

  Mkb’ers en zzp’ers in en rond Haarlem doen er verstandig aan om hun bedrijfsadministratie over te laten aan een boekhoudkantoor dat ook belastingadvies kan geven. Veel betrouwbare boekhoudkantoren hebben boven de boekhouders nog een financieel manager of controller staan, alsmede een fiscaal jurist of belastingadviseur. Zij kunnen jou als ondernemer ook voorzien van belastingadvies. Wil jij ook belastingadvies van een boekhouder in Haarlem? Direct offertes in je inbox, doe vrijblijvend een offerteaanvraag.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "De betaalbare sparringpartner in Haarlem voor fiscale zaken."

  Loonadministratie laten doen

  Werkgevers doen er altijd goed aan om hun werknemers tevreden te houden. Het op tijd uitbetalen van het salaris hoort daarbij. Daarvoor moet je wel de loonverwerking op orde hebben. Niet elke cao en regeling is even duidelijk en dat kan het lastig maken. Boekhouders zijn ervaren met alle verschillende constructies en houden hier rekening mee.

  Tevens kan een goede boekhouder je voorzien van duidelijke inlichtingen voor beslissingen op managementniveau. Wil je zeker weten dat de loonadministratie foutloos gebeurt? Laat het dan over aan een boekhouder. Doe gratis en eenvoudig een offerteaanvraag.

  Administratiekantoor Haarlem

  Het jezelf benoemen tot boekhouder of administratief medewerker staat iedereen vrij. Daardoor zijn er veel administratiekantoren actief in Haarlem. Omdat mkb’ers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen verplicht zijn hun bedrijfsadministratie volledig en correct bij te houden, doen ze er verstandig aan om de bedrijfsadministratie uit te besteden aan een betrouwbaar administratiekantoor in Haarlem.

  Boekhouder zzp

  Zelfstandigen in Haarlem hebben het druk met alle werkzaamheden van hun bedrijf en willen zich natuurlijk zo min mogelijk bezighouden met de administratie. Met een boekhouder hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken. Een goede boekhouder neemt de gehele bedrijfsadministratie van een zzp’er over:

  • Doen van de belastingaangiftes
  • Het bijhouden van de grootboekadministratie
  • Het opmaken van de balans en resultatenrekening
  • De verwerking van inkoopfacturen en verkoopfacturen
  • Het boeken van financiële transacties en andere boekingen
  • De salarisverwerking en activa registratie

  Wees wijs en kies voor een boekhouder als je zzp’er bent. Boekhouders weten alles van de administratie van zzp’ers en kunnen je zo uitstekend helpen.

  Jaarrekening op laten stellen

  Alle ondernemers moeten ieder jaar de jaarrekening opsturen naar de Kamer van Koophandel. Zo’n jaarrekening geeft een overzicht van de financiële situatie van jouw onderneming in het verleden boekjaar. Dat is nodig voor de KvK en handig voor jou. Een boekhouder kan de jaarrekening voor je opstellen; daarbij maakt hij of zij gebruik van de balans en de winst- en verliesrekening.

  Ook bestaat er een bedrijfseconomische jaarrekening. Daarmee kan je de financiële positie van jouw bedrijf duidelijk en waarheidsgetrouw bekijken. Vooral als je jouw bedrijf wilt verkopen of als je een herfinanciering nodig hebt, is de jaarrekening belangrijk.

  Het is altijd verstandig om de boekhouding uit te besteden aan een betrouwbare boekhouder. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van boekhouders in Haarlem, vergelijk ze en kies de boekhouder die aan al jouw eisen voldoet.

  Boekhouder Haarlem
  wijzende-vrouw

  "Overzicht en rust met een goede administrateur in Haarlem."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op boekhoudwerk

  Gratis en veilig offertes vergelijken