Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Boekhouder Amsterdam

Ben jij op zoek naar een boekhouder in Amsterdam? Ontvang direct offertes van boekhouders in de regio en kies zelf de boekhouder die bij jou past. Een boekhouder of administrateur zorgt dat jij een helder inzicht krijgt in de financiële positie van een persoon, bedrijf, of instelling. Door het structureel bijhouden van gedane uitgaven en verkregen ontvangsten, is het mogelijk om belangrijke beslissingen te maken op basis van de vermogenspositie van een persoon of bedrijf. Het systematisch vastleggen van financiële feiten zorgt voor rust.

Voor zzp'ers en ondernemingen in Amsterdam, is het bij wet verplicht een correcte boekhouding bij te houden in een grootboek. Omdat je als ondernemer een langdurige zakelijke relatie aangaat met een boekhouder, zijn de betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en integriteit van de boekhouder zeer belangrijk. Wij stellen je graag voor aan betrouwbare boekhouders in de Randstad. Doe gratis een offerteaanvraag en vergelijk boekhouders in Amsterdam.

Het bijhouden van een boekhouding hoeft niet meer in een kaartenbak, maar kan tegenwoordig digitaal, in een online boekhoudsysteem. Het principe van een grootboek blijft hetzelfde: elk financieel feit zet de boekhouder in een journaalpost, waarna waardeveranderingen zichtbaar worden. Het grootboek wordt gebruikt om de jaarstukken en btw-aangiftes op te maken, die een Amsterdamse ondernemer verplicht naar de Belastingdienst en de KvK moet sturen.

De boekhouder stelt aan het einde van ieder boekjaar de jaarrekening en balans op. Ondernemers kunnen op basis van deze belangrijke informatie zien hoe gezond hun bedrijf is en belangrijke beslissingen voor de toekomst maken. Het is natuurlijk ook gewoon leuk om te zien hoe jij het als Amsterdamse ondernemer het afgelopen boekjaar hebt gedaan. Wil je zicht hebben op de financiële gezondheid van je bedrijf? Kom in contact met boekhoudkantoren in de regio. Doe vrijblijvend een offerteaanvraag om direct offertes te ontvangen van boekhouders in Amsterdam.

 • Inzicht winsten en verliezen
 • Overzicht financiële positie
 • Kostprijsbepaling, voorcalculaties, offertes
 • Verantwoording financieel beleid
kosten-man
  Heb je een goede boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders
  Offertes bij jou in de buurt

  "Met een boekhouder in Amsterdam,
  meer tijd voor ondernemen."

  Fiscaal advies Amsterdam

  Het boekhoudkantoor verzorgt het verwerken en boeken van alle administratieve gegevens, het debiteuren- en crediteurenbeheer, het opstellen van rapportages en het indienen van belastingaangiftes. Door de gehele bedrijfsadministratie uit te besteden aan het boekhoudkantoor, kan er op basis van betrouwbare informatie een betrouwbaar fiscaal advies worden gegeven.

   

  Belastingadvies Amsterdam

  Zelfstandig ondernemers en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf in de Randstad, laten de bedrijfsadministratie over aan een betrouwbaar boekhoudkantoor. Bij betrouwbare boekhoudkantoren in Amsterdam, werken de boekhouders onder leiding van een financieel manager of controller, fiscaal jurist, of belastingadviseur. Dat maakt het mogelijk om bij het boekhoudkantoor belastingadvies in te winnen. Zoek jij een boekhouder voor belastingadvies in Amsterdam? Doe vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang direct offertes.

  Heeft u een goede boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij u uit de buurt

  "De betaalbare sparringpartner in Amsterdam voor fiscale zaken."

  Loonadministratie laten doen

  Als werkgever toon je waardering voor je werknemers, door er altijd voor te zorgen dat zij op tijd hun salaris ontvangen. Een correcte en gestructureerde loonverwerking voeren is dan belangrijk. Onduidelijke cao’s en regelingen in de bedrijfstak zorgen voor een ingewikkelde loonadministratie. Ervaren boekhouders houden rekening met de uitdagingen die liggen in de verschillende branches.

  Een goede boekhouder is tevens een toegankelijke informatievoorziening die je helpt om op managementniveau belangrijke beslissingen te maken. Voor de verwerking van een accurate loonadministratie, is het verstandig om de salarisadministratie te laten doen door een boekhouder. Kom gratis in contact met boekhouders in Amsterdam. Doe direct een offerteaanvraag.

  Boekhouder zzp

  Als zzp'er in Amsterdam heb jij het enorm druk. Het is verstandig om al het administratief werk uit te besteden waar je geen tijd voor hebt, zodat jij je kunt richten op de ondernemerszaken waar jij goed in bent. Een goede boekhouder doet de verplichte belastingaangiftes en kan een zzp'er de volledige bedrijfsadministratie uit handen nemen:

  • Het bijhouden van de grootboekadministratie
  • Het boeken van financiële transacties en andere boekingen
  • Het opmaken van de balans en resultatenrekening
  • De verwerking van inkoopfacturen en verkoopfacturen
  • De salarisverwerking en activa registratie

  Als zzp'er is het verstandig om te kiezen voor een boekhouder. Een boekhouder heeft alle vereiste kennis in huis voor de administratie van een zzp'er. Ook de kleine administratie van een zzp'er leent zich goed voor een boekhouder.

  Administratiekantoor Amsterdam

  Boekhouder en administratief medewerker zijn vrije beroepen. Dat wil zeggen dat iedereen zich in boekhouder of administrateur mag noemen. Er zijn dan ook veel administratiekantoren in Amsterdam. Het is echter voor iedere organisatie nodig en wettelijk verplicht om een complete en foutloze bedrijfsadministratie bij te houden. Midden- en kleinbedrijven, zzp-ers, stichtingen en verenigingen in de Randstad, hebben daarom baat bij het voeren van een moderne bedrijfsadministratie bij een betrouwbaar administratiekantoor in Amsterdam.

  Jaarrekening op laten stellen

  Als onderneming moet je ieder jaar een jaarrekening naar de Kamer van Koophandel sturen. Het is een overzicht van de financiële situatie van het voorgaande boekjaar. Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van jouw onderneming in het afgelopen boekjaar. Hiermee is het een zeer nuttig overzicht, ook voor jezelf. De boekhouder stelt de jaarrekening voor je op, op basis van de balans en de winst- en verliesrekening.

  Naast de door de fiscus verplichte fiscale jaarrekening, is er de bedrijfseconomische jaarrekening. Deze geeft een helder en realistisch overzicht van de financiële positie van jouw onderneming bedrijf. De jaarrekening is belangrijk als je van plan bent jouw bedrijf te verkopen, of als je voor jouw bedrijf een herfinanciering nodig hebt.

  Het uitbesteden van boekhoudkundig werk is verstandig. Kies zelf een betrouwbare boekhouder in de regio Amsterdam. Je weet zeker dat je kiest voor een betrouwbare boekhouder en dat geeft rust. Doe gratis een offerteaanvraag, vergelijk zelf en reageer direct op offertes. Direct offertes in je inbox, doe vrijblijvend een offerteaanvraag.

  Boekhouder Amsterdam
  wijzende-vrouw

  "Overzicht en rust met een goede administrateur in Amsterdam."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op boekhoudwerk

  Gratis en veilig offertes vergelijken