Geselecteerde boekhouders Makkelijk vergelijken Offertes in je inbox

Administratiekantoor voor moderne bedrijfsadministratie

Iedereen mag een administratiekantoor openen. Boekhouder en administrateur zijn vrije beroepen, zonder gedragsregels en verplichte bijscholing. Het is ontzettend belangrijk om te kiezen voor een kantoor dat je kunt vertrouwen. Doe gratis een offerteaanvraag om in contact te komen met betrouwbare administratiekantoren.

Administratiedienst met laag tarief

Kies je voor een kantoor dat rekent met een laag tarief? Dan hecht je minder waarde aan een goed advies en persoonlijk contact met je boekhouder. Als je een eigenaar bent van een klein bedrijf, met een relatief eenvoudig administratiesysteem, dan is het verstandig om te kiezen voor een betaalbare oplossing in de vorm van een kantoor dat jou vooral administratief werk uit handen neemt.

kosten-man

  "Met een administratiekantoor,
  meer tijd voor ondernemen."

  Wat kost een administratiekantoor?

  De kosten van administratiekantoren verschillen enorm met prijzen vanaf 50 euro voor een compleet maandelijks pakket. Het kantoor rekent maandelijkse kosten op basis van een vast tarief voor het uitbesteden van je bedrijfsadministratie. Het tarief waar een kantoor mee rekent, hangt onder andere af van het aantal boekingen dat de boekhouder moet verwerken.

  Ook het opstellen van aangiftes voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting en het opstellen van het jaarrapport kan het administratiekantoor voor je doen. Dit zijn vaak extra kosten die optioneel in rekening worden gebracht. Doe gratis een offerteaanvraag.

  Wij brengen je in contact met boekhoudkantoren in elk deel van het land. Vergelijk bijvoorbeeld eenvoudig boekhouders in Amsterdam.

  Heb je een boekhouder nodig?
  Alleen betrouwbare boekhouders Offertes bij jou in de buurt
  pijtje wijzend naar rechts

  "Een partner voor boekhoudzaken en administratief werk."

  Gemiddelde prijs administratiekantoren 2018

  Dit zijn de gemiddelde maandelijkse kosten van de Nederlandse administratiekantoren in 2018. De onderstaande tarieven zijn samengesteld op basis van de volgende administratieve werkzaamheden voor zzp en mkb:

  • Volledige administratieverwerking (tot 50 handmatige boekingen)
  • Periodieke aangiftes omzetbelasting
  • Aangifte voor inkomstenbelasting

  Op basis van de bovenstaande administratieve werkzaamheden, is de gemiddelde prijs voor een administratiekantoor 75 euro per maand (exclusief 21% btw). Op jaarbasis is de gemiddelde prijs voor een boekhouder bij een administratiekantoor 922 euro per jaar (exclusief 21% btw). Doe gratis een offerteaanvraag en kies zelf het beste administratiekantoor bij jou in de regio.

  Boekhoudprogramma's

  "Overzicht en rust met
  een goed administratiekantoor."

  Het grootste netwerk boekhouders

  Bespaar kosten op je boekhouder

  Gratis en veilig offertes vergelijken